Erker Dakkapel Uitbouw Alphen aan den Rijn

ERKER DAKKAPEL AANBOUW ALPHEN AAN DEN RIJN

Uw woning uitbreiden en/of verbouwen? Een erker, zoals een serre, woonkeuken of een extra werkplek, kan vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden. Er komt uiteraard meer bij kijken dan bij een bijgebouw, maar na de verbouwing heeft u wel extra woon- en leefruimte! Heeft u een bouwtekening van een erker door een architect of een tekenbureau nodig? Neem dan contact op met Tekenbureau Martijn van der Laan via whatsapp of email. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

 

Vergunning Erker:

Voor het plaatsen van een erker moet in sommige gevallen een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Om een erker vergunningsvrij te kunnen plaatsen, moet u aan een aantal regels voldoen. Deze regels kunt u terugvinden op de website van de overheid. Voldoet u niet aan deze regels dan moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Een vergunning wordt aangevraagd via het omgevingsloket, en er moet een bouwtekening van de erker als bijlage ingediend worden.

Bouwtekening Erker door een Architect:

Wilt u een vergunning aanvragen bij de gemeente voor een erker, dan heeft een bouwtekening nodig. Een professionele bouwtekening moet voldoen aan het Bouwbesluit, de bouwvoorschriften en de indieningsvereisten van de overheid.

Constructie Erker:

In sommige gevallen is het nodig om een constructieberekening en een constructietekening in te dienen bij de gemeente. Ik werk samen met diverse constructiebureaus, zodat ik dit voor u kan verzorgen.

Kosten Bouwtekening Erker door een Architect:

Kosten bouwtekening erker: vanaf € 650,- inclusief BTW. Zie ook de prijslijst van Tekenbureau Martijn van der Laan.

De kosten voor het maken van een bouwtekening zijn afhankelijk van de omvang van de woning. Dit is dan ook de reden dat ik een vanaf prijs heb aangegeven. Wilt u weten wat de kosten zijn van een bouwtekening van uw erker, stuur dan het adres, wat foto’s en een schets op via whatsapp of email naar Tekenbureau Martijn van der Laan.