Aanbouw Garage Leimuiden

AANBOUW GARAGE LEIMUIDEN

Uw woning uitbreiden en/of verbouwen? Een garage kan vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden. Er komt uiteraard meer bij kijken dan bij een bijgebouw, maar na de verbouwing heeft u wel extra ruimte! De garage kunt u gebruiken om uw auto te stallen of als berging. Heeft u een bouwtekening van een aanbouw of uitbouw door een architect of een tekenbureau nodig? Neem dan contact op met Tekenbureau Martijn van der Laan via whatsapp of email. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

 

Vergunning Garage:

Voor het plaatsen van een garage moet in sommige gevallen een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Om een garage vergunningsvrij te kunnen plaatsen, moet u aan een aantal regels voldoen. Deze regels kunt u terugvinden op de website van de overheid. Voldoet u niet aan deze regels dan moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Een vergunning wordt aangevraagd via het omgevingsloket, en er moet een bouwtekening van de aanbouw als bijlage ingediend worden.

Bouwtekening Garage door een Architect:

Wilt u een vergunning aanvragen bij de gemeente voor een garage, dan heeft een bouwtekening nodig. Een professionele bouwtekening moet voldoen aan het Bouwbesluit, de bouwvoorschriften en de indieningsvereisten van de overheid.

Constructie Garage:

In sommige gevallen is het nodig om een constructieberekening en een constructietekening in te dienen bij de gemeente. Ik werk samen met diverse constructiebureaus, zodat ik dit voor u kan verzorgen.

Kosten Bouwtekening Garage door een Architect:

Kosten bouwtekening garage: vanaf € 650,- inclusief BTW. Zie ook de prijslijst van Tekenbureau Martijn van der Laan.

De kosten voor het maken van een bouwtekening zijn afhankelijk van de omvang van de woning. Dit is dan ook de reden dat ik een vanaf prijs heb aangegeven. Wilt u weten wat de kosten zijn van een bouwtekening van uw garage, stuur dan het adres, wat foto’s en een schets op via whatsapp of email naar Tekenbureau Martijn van der Laan.