Tuinkamer Blaricum

TUINKAMER BLARICUM

Uw woning uitbreiden en/of verbouwen? Een tuinkamer, zoals een serre, woonkeuken of een extra werkplek, kan vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden. Er komt uiteraard meer bij kijken dan bij een bijgebouw, maar na de verbouwing heeft u wel extra woon- en leefruimte! Heeft u een bouwtekening van een tuinkamer door een architect of een tekenbureau nodig? Neem dan contact op met Tekenbureau Martijn van der Laan via whatsapp of email. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

 

Vergunning Tuinkamer:

Voor het plaatsen van een tuinkamer moet in sommige gevallen een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Om een tuinkamer vergunningsvrij te kunnen plaatsen, moet u aan een aantal regels voldoen. Deze regels kunt u terugvinden op de website van de overheid. Voldoet u niet aan deze regels dan moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Een vergunning wordt aangevraagd via het omgevingsloket, en er moet een bouwtekening van de aanbouw als bijlage ingediend worden.

Bouwtekening Tuinkamer door een Architect:

Wilt u een vergunning aanvragen bij de gemeente voor een tuinkamer, dan heeft een bouwtekening nodig. Een professionele bouwtekening moet voldoen aan het Bouwbesluit, de bouwvoorschriften en de indieningsvereisten van de overheid.

Constructie Aanbouw of Uitbouw:

In sommige gevallen is het nodig om een constructieberekening en een constructietekening in te dienen bij de gemeente. Ik werk samen met diverse constructiebureaus, zodat ik dit voor u kan verzorgen.

Kosten Bouwtekening Tuinkamer door een Architect:

Kosten bouwtekening tuinkamer: vanaf € 650,- inclusief BTW. Zie ook de prijslijst van Tekenbureau Martijn van der Laan.

De kosten voor het maken van een bouwtekening zijn afhankelijk van de omvang van de woning. Dit is dan ook de reden dat ik een vanaf prijs heb aangegeven. Wilt u weten wat de kosten zijn van een bouwtekening van uw tuinkamer, stuur dan het adres, wat foto’s en een schets op via whatsapp of email naar Tekenbureau Martijn van der Laan.