Dakkapel Zwaanshoek

DAKKAPEL ZWAANSHOEK

Wilt u graag meer leefruimte creëren in uw bestaande woning? Met een dakkapel maakt u van uw zolder een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een hobbykamer, kinderkamer of kantoor. Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel en wat moet u allemaal regelen? Heeft u een bouwtekening van een dakkapel door een architect of een tekenbureau nodig? Neem dan contact op met Tekenbureau Martijn van der Laan via whatsapp of email. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

 

Vergunning Dakkapel:

Voor het plaatsen van een dakkapel moet in sommige gevallen een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Om een dakkapel vergunningsvrij te kunnen plaatsen, moet u aan een aantal regels voldoen. Deze regels hebben betrekking op het model van de dakkapel, de afmeting en de plaats op het dak. Deze regels kunt u terugvinden op de website van de overheid. Voldoet u niet aan deze regels dan moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Een vergunning wordt aangevraagd via het omgevingsloket, en er moet een bouwtekening van de aanbouw als bijlage ingediend worden.

Bouwtekening Dakkapel door een Architect:

Wilt u een vergunning aanvragen bij de gemeente voor een dakkapel, dan heeft een bouwtekening nodig. Een professionele bouwtekening moet voldoen aan het Bouwbesluit, de bouwvoorschriften en de indieningsvereisten van de overheid.

Constructie Dakkapel:

In sommige gevallen is het nodig om een constructieberekening en een constructietekening in te dienen bij de gemeente. Ik werk samen met diverse constructiebureaus, zodat ik dit voor u kan verzorgen.

Kosten Bouwtekening Dakkapel door een Architect:

Kosten bouwtekening dakkapel: vanaf € 400,- inclusief BTW. Zie ook de prijslijst van Tekenbureau Martijn van der Laan.

De kosten voor het maken van een bouwtekening zijn afhankelijk van de omvang van de woning. Dit is dan ook de reden dat ik een vanaf prijs heb aangegeven. Wilt u weten wat de kosten zijn van een bouwtekening van uw dakkapel, stuur dan wat het adres, wat foto’s en een schets op via whatsapp of email naar Tekenbureau Martijn van der Laan.